30/11/2016

DARVIS - a l’eau!

Ik wou me toch even voorstellen: Ik ben Darvis.


En oh ja, je hebt het bij het rechte eind, ik ben de meest geweldige goudvis aller tijden. Vincent en Rina hebben me gekozen uit duizenden andere visjes en zo ben ik sinds kort een trotse inwoner van Lokeren! Mijn nieuw huisje is heerlijk. Ik zit midden in het groen en heb lekker veel plek in mijn nieuwe stek.

En dan heb ik nog niets gezegd over het geweldige uitzicht dat ik heb. Elke dag kan ik meegenieten van Vincent, Rina, Aurélie, Katrien, Steven en Laura. Er gebeurt altijd wel iets en ik verveel me hier geen seconde. Ja ik moet het echt wel toegeven, mijn plekje op de tafel van Darvin is de ideale locatie. Ik heb me al een breuk gelachen met sommige van hun gesprekken en Vincents grappen, hilarisch gewoon. 

Hmm wat moet je nog over mij weten? Oh ik ben Darvis … of had ik dat al gezegd? Mijn geheugen is niet altijd wat het moet zijn. Mijn lievelingseten zijn de vlokken van Tetra Goldfish van Aveve. Echt zó lekker! Ik hou enorm van zwemmen, ik doe echt niets liever, maar dat had je misschien wel verwacht. En zoals de meeste mensen heb ik ook een stopwoordje: “blub”.
Wil je op de hoogte blijven van de zotte avonturen die ik dagelijks beleef? Volg me dan zeker op Twitter.

Toedeloe, ik krijg m’n vlokken!

Geschreven door:
Laura Mannaert
Social Media Strategist & Blogger
laura@darvin.be

(in samenwerking met Darvis)